Jaarlijks donateursconcert Muziekvereniging Zijpe.

7 Maart aanstaande verzorgt MV Zijpe haar traditionele voorjaar/donateursconcert, dit keer in Dorpshuis De Uijtkijk te Sint Maartensbrug. Het thema is:

                     TERUG IN DE TIJD

Het opleidingsorkest ‘”PlayTogether” o.l.v. Bert Ridder bijt het spits af. Zij starten met een lekkere stevige rock en gaan dan naar filmmuziek uit de tekenfilm Jungle Book. Wie kent niet deze prachtige tekenfilm uit 1967 over het mensenkind Mowgli die opgroeit tussen de wilde dieren in een oerwoud in India? Daarna maken ze een barre tocht door de woestijn met The journey through the desert en spelen een opzwepende Hongaarse dans.

Hierna volgt een optreden van het Harmonieorkest van MV Zijpe. Onder leiding van  Bert Ridder nemen zij het publiek mee op een nostalgische reis door de jaren 60, 70 en 80.

Diverse thema’s uit bekende series en films komen voorbij. Wie keek er niet naar Floris en zijn beste vriend, de fakir Sindala? De Beatles en James Bond mogen natuurlijk niet ontbreken en ook de muziek uit de hit serie De Fabriek wordt ten gehore gebracht. Dit is nog maar een kleine greep uit het zeer gevarieerde programma.

In de pauze zal er weer een grote verloting worden gehouden met prachtige prijzen!

Graag verwelkomt Muziekvereniging Zijpe donateurs, liefhebbers en belangstellenden bij het jaarlijkse concert op zaterdag 7 maart aanstaande in Dorpshuis De Uijtkijk te Sint Maartensbrug.

Aanvang 20.00

Genodigden en donateurs vrij entree.

Entree € 7,50 per persoon.

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info