Alles!!!!

 

De bronafbeelding bekijken

Voor vele zal het nieuwe jaar niet zo heel best zijn begonnen. Daarom wens ik iedereen voor nu veel sterkte met het verwerken van zijn en haar roes. Maar bedenk maar zo, het was het waard. Het oude jaar uitknallen om een nieuwe tegemoet te gaan. En voor dat nieuwe jaar wat ons allemaal te wachten staat wens ik jullie alles wat er te wensen valt.

Ik wens jullie het slagen van alle goede voornemens toe; stoppen met roken, minder drinken, meer sporten en niet meer snoepen. Ik wens jullie veel goeds en veel nieuws, veel beter en meer best. Ik wens jullie nieuwe levens. Waardevol afscheid. Trots, liefde, zelfvertrouwen en voldoening. Vooruitkijken in plaats van achterom. Groeien, bloeien en zoveel meer. Stralen, schijnen iedere dag weer. Ik wens jullie tevredenheid en saamhorigheid toe. Gezondheid, zorg en aandacht voor elkaar. Ik wens iedereen begrip toe, waardering of een schouderklop. Ik wens voor iedereen een mooi en schitterend jaar met grote mooie dromen.

En voor over zo’n maand of 11 weer fijne feestdagen waarin heerlijk wordt gegeten, gedronken, vast weer veel te veel. Om het jaar daarop weer te starten met mooie goede voornemens. Ook ik recycle mijn goede voornemens ieder jaar. Wéér ga ik voor een vette bankrekening en een slank lichaam.

IEDEREEN een heel FIJN en GELUKKIG 2020, en PROOST……..(om het af te leren)

Vrolijke groet

De bronafbeelding bekijken

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info