Appeltaart-meeting levert 1400 euro op

Team M&M organiseerde afgelopen zaterdag een meeting om geld in te zamelen voor de Tour du ALS 2015. In een grote tent was het in de ochtenduren een gezellige boel en werd er genoten van koffie en “oma Jopie’s appeltaart” (maar wel gebakken door Mirjam en Irene Schouten).

De koffie werd overigens gesponsord door Ellen’s Hairshop. Team M&M dank de kapperszaak daar hartelijk voor.
Gerard Schouten laat weten: ,,Rond 12.00 uur sloeg het weer om, begon het met name hard te waaien en moesten we soms aan de stokken hangen om de tent op zijn plek te houden. Desondanks bleven er bezoekers komen en waren de reacties super positief. Tevens werd er regelmatig een bijdrage in de collectebus gedeponeerd. Om 15.00 uur waren de laatste taartpunten verkocht. In totaal zijn er zaterdag achttien appeltaarten verkocht. En zijn er meer dan dertig appeltaarten besteld (maar u mag nog steeds bestellen…). Geweldig resultaat dus, wat uiteindelijk tot een bruto opbrengst van 1400 euro heeft geleid. Heel hartelijk dank voor uw bezoek, donatie en bestelling.”
Momenteel draagt de Stichting ALS financieel bij aan veertien wetenschappelijke onderzoeken in Nederland en is de samenwerking met buitenlandse onderzoekscentra zeer sterk verbeterd, waardoor de onderzoeksresultaten onderling worden uitgewisseld.

Team M&M houdt zaterdag 25 april een spinning- en zumbamarathon. Opgave kan in sportschool Multifit of via de mail: g.schouten21@kpnplanet.nl of telefonisch 0224-593230 / 06-27392357.

Familie Schouten appeltaartmeeting (1)

Familie Schouten appeltaartmeeting (2)

Familie Schouten appeltaartmeeting (3)

Familie Schouten appeltaartmeeting (4)

Familie Schouten appeltaartmeeting (5)

FOTOGRAFIE ANDRÉ SONDERMAN

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info