Beachen in ’t Zand

De 2e editie van Beachen in ‘t Zand is een feit! Op 2 juli 2023 vanaf 11:00 zal de strijd weer losbarsten om de felbegeerde zandt(-emmer)cup en de gouden volleybal! Net als vorig jaar, wordt het toernooi gehouden op de beachvelden van Geel-Zwart die dit jaar tijdelijk omgetoverd worden tot een tropische jungle.

Iedereen is welkom om mee te doen, of je nu kunt volleyballen of niet! Schrijf je met minimaal 6 personen in via beach@theserve.nl en vermeld daarbij een teamnaam en een 06-nummer! Om het spel eerlijk te houden, vragen we minimaal 2 dames per team. Deelname bedraagt €15,- per team.

Het was vorig jaar prachtig om te zien hoe iedereen invulling gaf aan het thema, daarom gaan we dit jaar voor het thema SAFARI. Het team dat het leukst gekleed is naar het thema zal ook dit jaar een prijs ontvangen.

Mocht je nog twijfelen om je aan te melden voor het beachvolleybaltoernooi? Schrijf je gewoon in! Het toernooi is voor iedereen bedoeld, of je nu ervaring hebt of niet. Voor degenen die toch van tevoren graag zouden willen oefenen, houden we dit jaar een open trainingsavond op 27 juni, de dinsdag voor het beachtoernooi! Zo kunnen jij en jouw team alvast warmdraaien voor het toernooi. Vanaf half 8 zijn jullie welkom bij de beachvelden van Geel-Zwart om een avondje met onze toppers van The Serve mee te trainen.

De inschrijving is geopend, dus schrijf je in en wie weet pakt jouw team dit jaar de zandt(-emmer)cup!!!

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info