Dorpsveiling 2021; een fantastisch resultaat

Het was weer een bijzondere avond afgelopen zaterdag (6 november) in de veilingzaal van de Jonge Prins. Met een uitstekend gevulde catalogus en een geanimeerde zaal vol met mensen wisten de
veilingmeesters binnen vier uur 207 kavels (niet de minste overigens) aan de man/vrouw te brengen. De kwaliteit van de kavels was erg goed dankzij alle gulle gevers en mensen die meedenken in het algemeen belang. Dat verklaart voor een groot deel de bruto omzet van maar liefst bijna €22.000,-. Hulde en dank voor alle gulle gevers en kopers.

De deelnemers van deze veiling, Ritmisch Koor, volleybalvereniging The Serve, carnavalsvereniging de Knollenburgers en dartvereniging Multikillers hebben eer van hun harde werk gehad. Mooi dat het zo gewaardeerd wordt. De klapper van de avond was de poolparty met barbecue bij de familie Zeeman. Een geweldige biedstrijd brak er los tussen Danny en Annelies waarbij laatstgenoemde toch de taaiste bleek in deze tweestrijd. Beiden zorgden voor een prachtige apotheose van een zeer geslaagde veilingavond.

Onze dank gaat tevens uit naar ons aller Jo van de VRO, die een uitstekend stukje geluid in de zaal wist te krijgen. MultIT zorgde weer voor een onmisbare automatisering en ook notaris Jeroen Meegdes van het Zijper Notariskantoor was weer van de partij om alles in goede banen te leiden. Overigens is Jeroen al sinds 1995 onbezoldigd van de partij op onze veilingen. Niets anders dan hulde. Als laatste bedanken we Manon en Melvin van de Jonge Prins. We nemen toch zomaar even een hele dag de tent over en dankzij hun gastvrijheid én behulpzaamheid liep het weer als vanouds. We hopen elkaar allemaal weer te treffen, in goede gezondheid, op de veiling begin november 2023; houd er maar vast rekening mee.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info