Bee-To-Business

Op zoek naar een interessante manier om je bedrijf te verduurzamen?

Met een eigen bijenkast lever je een positieve bijdrage aan het ecosysteem rond je bedrijfspand.

Bovendien ben je twee keer per jaar verzekerd van bijzondere relatiegeschenken in de vorm van je eigen honing met bedrijfslogo.

NieuwsInformatieHoe het werktInteresse?

Interesse?

Stef werkt met raszuivere P0 koninginnen. Ze zijn bij hem geboren, maar de bevruchting vond plaats op Ameland, in een beschermde omgeving. Hun nakomelingen, de F1 zijn bevrucht op Stef zijn stand. Zijn bijen komen in de omgeving weinig in aanraking met andere bijensoorten, maar raszuiverheid is in een dergelijk geval niet te garanderen.
Beide soorten koninginnen en hun nakomelingen zijn bij Stef te bestellen. Hij vraagt daarbij altijd om een aanbetaling van €50,- om de kastjes te prepareren. De prijzen zijn inclusief verzendkosten.

Starten
Bent u van plan zelf een Buckfastvolk te gaan houden? Bestel dan een complete Apidea beginnerskast. Daarin een F1 koningin, broed en bijen voor €95,-.

Koningin
Het is ook mogelijk een koningin te bestellen wanneer u uw groeiende volk wilt splitsen. Stef stuurt u graag een P0 koningin in een speciaal geprepareerd verzendkastje voor €100,-.

Heeft u interesse?
Contact opnemen, kan middels het onderstaande formulier. Laat Stef weten wat uw wensen zijn en hij neemt contact met u op over de verdere afwikkeling.