Clubsupport update

Vanaf 4 september jl. was het mogelijk voor de leden van de Rabobank om te stemmen voor de Rabobank ClubSupport stemcampagne. Helaas kunnen leden van de Rabobank Kop van Noord-Holland uit de gemeente Schagen niet stemmen op de clubs in hun omgeving.

Waar het al jaren goed gaat met de stemmen in ons gebied (en ons dorp) lukt het de Rabobank niet om dat in dit RaboClubSupport campagnejaar recht te zetten.

We kunnen slechts gissen waarom het dit jaar niet goed gaat, maar de Rabobank heeft zelf ook in de gaten dat er iets niet klopt. Kan gebeuren natuurlijk, waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. De Rabobank bied excuses aan voor het ongemak!

De Rabobank heeft inmiddels via een email naar alle deelnemende verenigingen bericht dat ‘het bedrag dat in 2022 opgehaald werd minimaal het bedrag is dat dit jaar gecompenseerd zal worden’. En dat is een hele mooie geste van de Rabobank. Voor veel Zandtemer- en Stolper verenigingen is het elk jaar toch weer een mooie opsteker op de balans, want men vreesde al dat er mogelijk stemmen misgelopen zouden worden. Na dit genereuze Rabobank gebaar is die vrees in ieder geval weg.

Toch willen alle Zandtemer- en Stolper verenigingen u vragen om te gaan stemmen.

Dat kan door de Rabobank te chatten, bellen of te mailen. Zij kunnen dan uw lidmaatschap controleren en aanpassen naar de juiste regio, waardoor u alsnog op uw favoriete clubs kan stemmen. Wellicht valt het bedrag voor uw club wel hoger uit dan in 2022! U kunt nog t/m 26 september stemmen.

Leden die niet in hun regio kunnen stemmen en nog niet hebben gestemd kunnen contact opnemen met de klantenservice via de chat in de Rabo Bankieren App of telefonisch op 088-7226600

Heb je anders nog vragen? Neem contact op met de Rabobank op communicatie.nhn@Rabobank.nl

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info