Crowdfunding Shannon voor een spoedig herstel

Ruim drie maanden geleden werd de 16-jarige Shannon van den Berg aangereden door een veel te hard rijdend busje. Dit gebeurde pal voor haar huis aan de Bosweg in ‘t Zand. Maggi Kovindan is een inzamelingsactie gestart om Shannon en haar familie een hart onder de riem te steken.

“Shannon had deze zaterdag in februari gewerkt bij de bakkerij in haar woonplaats en fietste naar huis. Ze stond met haar voet aan de weg om de laatste meters af te leggen, toen een busje haar vol van achteren raakte. Met een traumahelikopter werd ze naar het ziekenhuis in Amsterdam gebracht waar ze op de Intensive Care aan de beademing werd gelegd. Naast hersenletsel liep Shannon onder andere verbrijzelde en gebroken botten op, een klaplong en een gescheurde milt,.” legt Maggi uit in de campagnetekst.

Inmiddels is Shannon al maanden met haar herstel bezig en gaat volgens vader Martijn nog steeds met stapjes vooruit: “We blijven hoop houden. Ze is zo’n sterke meid, zo’n vechter, ze komt hieruit!”

Inmiddels is er 12 250 euro opgehaald. Bekijk hier de campagne: https://gf.me/v/c/krzm/help-shannon-uit-de-intensive-care