Dag van de Ondernemer

Vrijdag 15 november is het de nationale ‘Dag van de Ondernemer’. In Schagen besteedt de gemeente hier aandacht aan. De gemeente deelt een compliment uit aan alle ondernemers. Ook vraagt de gemeente aan de inwoners of zij hun favoriete ondernemer een blijk van waardering willen geven.

Ondernemers zijn van enorme toegevoegde waarde voor ons land en voor de gemeente Schagen. Ze creëren economische groei, banen, welvaart en dragen bij aan een levendige gemeente.

Vrijwel iedereen doet wel eens boodschappen of komt om andere aankopen in een winkel. Als er inwoners zijn die graag in een bepaalde winkel komen vanwege de service en goede sfeer, is het leuk als de ondernemer van die zaak dat eens hoort. Dat kan zoiets zijn als een melding op social media, een kaart of het gewoon even zeggen. Op 15 november is het de Dag van de Ondernemer. Speciaal een dag om dat dan eens te doen.

Wethouder Jelle Beemsterboer roept de inwoners graag op om hun ondernemer een compliment te geven. “Dat verdienen eigenlijk alle hardwerkende ondernemers in onze dorpen en stad van gemeente Schagen. Ondernemers verdienen ons respect voor hun inzet. Omdat zij onze gemeente leefbaar houden, belangrijk zijn voor het verenigingsleven, de drijvende kracht zijn achter menig goed doel,  zorgen voor banen, vreselijk hard werken, bijdragen aan een duurzamer Nederland en altijd denken in oplossingen.”

De Dag van de Ondernemer is de jaarlijkse dag waarop de ondernemers worden bedankt voor hun lef en doorzettingsvermogen. Dat is op elke derde vrijdag van november, nu op 15 november. De gemeente roept de inwoners op om tijdens deze ‘Dag van de Ondernemer’ hun ondernemers in het zonnetje te zetten. De gemeente hoopt op zoveel mogelijk complimenten, zodat de ondernemers een groot ‘bedankt!’ mogen ervaren.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info