De winnende vlag is bekend

De Zandtemers hebben gesproken, want met meer dan 400 stemmen is de winnende vlag gekozen. Er kon gekozen worden uit 3 vlaggen met elk een eigen design gebaseerd op de historie en kenmerken van ‘t Zand.

De winnende vlag is met 49,6% van de stemmen vlag 2 geworden en hieronder nogmaals de uitleg, waarmee designer Tom Vlaar van Kick-Off Studio de kiezer informeerde over het ontwerp:
Met vlag 2 is Tom een hele andere kant op gegaan. Hier zie je ook meer een plaatje in terug. Je ziet de bollenvelden en het dorp op de achtergrond. De vorm van de brug zit ook weer onderin verwerkt.

Het comité ’t Zand 275 jaar heeft geluisterd naar de feedback van de stemmers en ook dat is verwerkt. Het design, tijdens kiesperiode, was voorzien van de tekst “275 jaar ‘t Zand”. Dit zorgde ervoor dat de vlag in principe slechts alleen tijdens het feestjaar gebruikt kon worden. Het ontwerp is nu aangepast met groot de naam van ons mooie dorp en daaronder de tekst “Sinds 1742”.
Het organiserende comité dankt iedereen voor het stemmen. Ze communiceren binnenkort over de mogelijkheid voor het aanschaffen van deze vlag. Het duurt niet lang meer voordat u deze prachtige vlag aan uw huis en/of bij uw onderneming hangt.

vlag-2-t-zand-275-jaar

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info