dokonieuws 25.09.2023

VAN DE VOORZITTER

Een iets uitgebreider stukje van uw voorzitter deze keer, vanwege de vakantie van onze wedstrijdsecretaris Sandra.

 

Afgelopen vrijdag zijn de eerste thuiswedstrijden van dit seizoen gespeeld. DOKO 1 en DOKO 3 kwamen beide in actie. De wedstrijd van DOKO

2 was op verzoek van de tegenstander PingPong Alkmaar verplaatst, waardoor de mannen van DOKO 2 pas volgende week aan de bak kunnen. Nog maar even doortrainen dus.

 

DOKO 1, Ron, Michael en Ingmar speelden tegen het gepromoveerde Duintreffers. Op papier een makkie, maar er moest toch flink geknokt worden voor de punten.

Ron en Michael bleven ongeslagen en ook de dubbel van Ingmar en Michael werd in vijven gewonnen. Alleen Ingmar moest één overwinning aan de tegenstander laten waardoor het een ruime 9 – 1 overwinning werd.

 

DOKO 3 trad aan tegen PingPong Alkmaar 4 in de samenstelling Ton, Chris en Nico.  Chris trok zijn goede vorm van vorige week door, want hij wist heel knap al zijn  drie partijen te winnen, nu met een sportbroek aan.Bij de partij tegen Rob bleef het spannend tot de laatste punten in de vijfde set, maar uiteindelijk ging het punt toch naar Chris. Nico won ook zijn drie enkelpartijen, twee in vier sets en één in drie sets. Ton knokte voor wat hij waard was, maar moest helaas de punten aan de tegenstander laten. Toch prima gespeeld Ton. De dubbel van Chris en Nico werd ruim gewonnen waardoor er een 7 – 3 winst kon worden bijgeschreven.

 

Ook de jeugd van Noordkop/DOKO 1 heeft gespeeld afgelopen zaterdag tegen Ping Pong Alkmaar en nu kwamen ook onze jeugdspelers Pim en Cheyenne in actie. Helaas lukte het  niet om een overwinning te boeken, de tegenstander was iets te sterk. Teamgenoot Eryk wist wel éénmaal te winnen, daarmee 9 een

– 1 verlies. Van toeschouwer Trudy begreep ik dat er toch heel goed gespeeld is, dus dan is het een kwestie van tijd voordat er punten worden geboekt.

Vooral goed blijven doortrainen.

 

Tenslotte: nog een paar dagen te gaan tot de stembussen van de RABO clubsupport gaan sluiten, dus als u nog niet gestemd heeft, doe dat alsnog, het kan nog tot uiterlijk dinsdag de 26ste.

 

Nico

 

 

 

DOKOLOTTO

Hierbij de trekking van de dokolotto.

 

 

TREKKING 08-09-2023

1e prijs  nummer  44  Govert Jan Jongejan

2e prijs  nummer  45  Cees Volkers

 

TREKKING 15-09-2023

1e prijs nummer  24  Peter Johannes

2e prijs  nummer  50  Ron Jimmink

 

TREKKING 22-09-2023

1e prijs nummer   67  Linda Eken-Veul

2e prijs nummer   57  Carla Vermeulen

 

TREKKING  29-09-2023

1e prijs nummer   72  Ellen Zomerdijk

2e prijs nummer   52 Arie Tiel

 

Ton Muller

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info