Finnula en Shannon van den Berg – laatste editie van Hel van het Noorden 8 maart 2020

Bij binnenkomst was het al druk en gezellig. Om 12:00 de start en vanaf dat moment was het ook direct de Hel van het Noorden ! Alles tegenwind, en een zeer zware loop.

Voor mij was het een extra bijzondere loop, omdat mijn dochter Shannon voor het eerst met een loop meedeed. Ze deed mee als estafette voor bakkerij Slijkerman, ze liep het middelste gedeelte.

Langs de duinen was het ook pittig lopen, maar hield vast aan een groep. Aan de Noordschinkeldijk stonden mijn man, zoon en schoonmoeder met een Ierse vlag! Wat een verrassing. Na de vlotbrug in ’t Zand ontzettend veel leuke supporters!

Vervolgens begon het ergste gedeelte van de Hel, de Anna Paulownaweg, wat een opgave….. Aangekomen in Schagen werd ik derde vrouw met een tijd van 1:51. Super trots zowel op mijzelf als op mijn dochter.

Respect voor iedereen die heeft meegelopen iedereen is hierin een winnaar wat mij betreft.

Groeten,
Finnula

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info