Geel Zwart verliest in volle Multitreffer van ZAP in bekerwedstrijd

De handbalsters van Geel Zwart hebben gisteravond niet weten te stunten tegen ZAP. In de beker ging de Zandtemse formatie met 23-30 onderuit tegen de ploeg die twee klassen hoger in actie komt. Fotograaf André Sonderman was aanwezig en maakte mooie foto’s.

Geel Zwart begon goed aan het duel. Gesteund door een volgepakte sporthal de Multitreffer maakten de dames van coach Hans Eilers het eerste doelpunt. Na de 2-2 nam ZAP het hef in handen en strafte nagenoeg iedere aanvallende fout van Geel Zwart genadeloos af. De ruststand was 11-17.

Ook in het tweede bedrijf waren de eerste treffers van de thuisclub. Pas na vijf minuten spelen wist ZAP het net te vinden en daarna gaven de gasten direct gas. Met nog een kwartier te spelen stond er 17-24 op het scorebord en pas bij 21-30 lieten ze de teugels vieren. Geel Zwart wist nog twee doelpunten te maken en maakte de stand zo dragelijker. De Zandtemse ploeg kan met een opgeheven hoofd terugkijken aan de bekerwedstrijd.
Morgen (zaterdag) komt Geel Zwart al weer in actie voor de competitie. In sporthal de Waardergolf in Heerhugowaard is KSV 1 de tegenstander. Dat duel begint om 20.15 uur.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info