Groot Zandtemer Jubileum Dictee

In het kader van de festiviteiten rondom het 275-jarig bestaan van ’t Zand organiseert de Stichting Stimulering Dorpsactiviteiten een ‘Groot Zandtemer Jubileum Dictee’.

Dit zal plaatsvinden op zaterdagavond 17 juni in de vergaderzaal van sporthal Multitreffer.

Deelnemende verenigingen zijn: dartvereniging de Multikillers, tennisvereniging ’t Zand, ijsvereniging Land van Buur, voetbalvereniging S.V. Geel-Zwart 30, Popkoor, biljartvereniging KOT, handbalvereniging Geel Zwart, Dorpsraad ’t Zand, Jeu de Boules vereniging ’t Zand, Stichting de Sportvriend, Wielercomité ‘t Zand, toneelvereniging EMM, de Zonnebloem, bridgeclub Up and Down, volleybalvereniging The Serve, Samen Vrienden, Timmerdorp ’t Zand, tafeltennisvereniging DOKO, Stichting JB Bregman toernooi, harddraverijvereniging de Volharding, Jubileum comité 275 jaar ’t Zand, koor Promise, Zandstock

De deelnemende vereniging treedt met twee personen aan. De resultaten van beide deelnemers worden bij elkaar opgeteld en de uiteindelijke winnaar verdient voor zijn/haar vereniging de eerste prijs van € 275,-. De nummers twee en drie gaan respectievelijk met een prijs van € 175,- en € 75,- naar hun vereniging terug. Buiten de eeuwige roem natuurlijk. De aanvang is 20.00 uur en rond de klok van 22.30 uur zullen de winnaars gehuldigd worden.

Het ‘Groot Zandtemer Jubileum Dictee’ wordt geschreven én gepresenteerd door neerlandica drs. Mieke Winnubst van het Amsterdamse taalbureau Alfabeta Tekst en Training. Neem maar eens kijkje op www.alfabeta.nl en vergewis u van de geweldige taaltips die daar worden gegeven, zowel schriftelijk als in filmpjes.

U kunt eventueel – buiten mededinging – meedoen aan dit Dictee. De deelname is gratis. In het sportcafé van sporthal Multitreffer is voldoende ruimte om u als schrijf- en taalliefhebber te ontvangen. (Neemt u dan pen en papier mee.)

Stichting Stimulering Dorpsactiviteiten ’t Zand en Omstreken.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info