Hertenkamp ’t Zand zoekt vrijwilligers

Gemeente Schagen zoekt vrijwilligers (onbetaald) voor hertenkamp Schagerbrug en hertenkamp ’t Zand. De gemeente heeft diverse hertenkampen in haar beheer en zoekt voor deze locaties een paar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om zich voor deze parken in te zetten.

Hertenkamp ’t Zand
Voor dit hertenkamp zijn we op zoek naar 1 vrijwilligers die het huidige team wil versterken. Voor deze locatie is dezelfde informatie van toepassing als bij hertenkamp Schagerbrug staat vermeld.

Hertenkamp Schagerbrug
We zijn op zoek naar drie a vier mensen die samen een pool vormen en daarmee de diensten kunnen afwisselen. De werkzaamheden nemen 1 à anderhalf uur per dag in, 7 dagen in de week. Taken zijn; voederen van de dieren (ongeveer 30 min. werk), hokken schoonmaken (hoeft niet iedere dag) en licht onderhoud van het terrein (takken opruimen, pad aanharken, hier en daar uitwerpselen van de dieren opruimen). Medewerkers van de onderhoudsdienst leveren het voer en staan zijdelings bij. De voorkeur gaat uit naar mensen die tegen het hertenkamp aan wonen. De werkzaamheden dienen, bij voorkeur, vóór 11 uur ’s ochtends gedaan te worden.

Aanmelden?
Aanmelden kan tot en met 28 februari 2014 via rob.ligthart@schagen.nl. Voor vragen kunnen mensen bellen naar 06-53738933.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info