Infoavond toekomst kerkgebouw: 4e kwartaal 2023

Woensdag 22 maart is er een voorlichtingsavond geweest in de Jonge Prins met inwoners van ’t Zand. Op deze avond zijn er 251 ideeën gelanceerd. Al deze suggesties zijn als volgt alfabetisch gerubriceerd: Bestuur, Centrumgebouw, Cultuur, Dorpsgezicht, Hertenkamp, Kerkelijk, Sport, Vrijetijd, Woningbouw, Zakelijk, en Zorg.

17 personen zijn actief in 4 werkgroepen te weten: Bouw en Techniek, Financiën, Communicatie en Bestemming. Daarnaast is er een stichtingsbestuur met van iedere werkgroep een afgevaardigde en een onafhankelijk voorzitter.

De werkgroep Bestemming heeft een gesprek gehad met de non-profit organisatie Boei. Boei is gespecialiseerd in het maken van plannen v.w.b. het restaureren en herbestemmen van cultureel erfgoed. Voor meer informatie zie  www.boei.nl  Boei moet binnen 6 maanden een rapport maken. Zij kunnen deze termijn met 6 maanden verlengen. Op dit moment is er nog geen rapport. Boei gaf wel aan dat ze verrast waren over de informatie die wij al hadden opgehaald! Dat hadden ze nog niet eerder meegemaakt.

Wij hadden beloofd om voor de zomervakantie u opnieuw te informeren. Dat gaat helaas niet lukken. Wij hebben dan ook besloten om een datum te prikken in het 4e kwartaal van 2023. Zo gauw deze datum bekend is zullen wij u het laten weten.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info