Informatieavond tzand.info

Zandtemers, Stolpenaren,

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat de welbekende Sportvriend aan het laatste seizoen begonnen is. Een gemis voor ons dorp, maar wel een ontwikkeling die past bij de huidige tijd.

Wij, van de SSDA, realiseren ons dat menig vereniging hiermee een medium mist om nieuwsfeiten te delen. Nu beschikt ons dorp over een uitstekend digitaal medium met https://www.tzand.info. Daarom zijn we een pilot gestart met handbalvereniging Geel Zwart om nieuws te plaatsen op tzand.info en onder andere te verspreiden via de sociale media van tzand.info (Facebook en Twitter) welke door vele mensen gevolgd wordt. Het heeft geresulteerd in mooi extra bereik voor de handbalvereniging en daarmee hebben we de pilot als geslaagd bestempeld.

Wij zien het voor ons dat tzand.info óók een medium kan worden voor bijv. Zandtemer/Stolper verenigingen, naast het algemene dorpsnieuws en -informatie en bedrijfsinformatie.

Graag nodigen wij u uit voor een avond waarop we meer van de plannen uit de doeken doen, informatie vanuit de pilot kunnen delen en ook vragen kunnen beantwoorden.

Datum : woensdag 11 maart 2020
Locatie : kantine SV Geel Zwart
Tijd : 20:00 uur

We kijken er naar uit u 11 maart te verwelkomen.

 

Met vriendelijke groet,
Bestuur SSDA

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info