Kensington op jubileumeditie van Zandstock Festival

De twintigste editie van Zandstock Festival wordt goed, geweldig en groots. Met namen als Kensington, Raglans, Son Mieux en Thijs Boontjes Dans- en Showorkest ben je nu al verzekerd van een geweldig festival.

Als headliner hebben we niet de minste weten te strikken. Voor de twintigste editie van Zandstock Festival zullen de mannen van KENSINGTON opnieuw afreizen naar ’t Zand. De band, bekend van hits als War en Riddles, wonnen eind maart maar liefst drie 3FM Awards. In november afgelopen jaar wist de band twee maal de Ziggo Dome strak uit te verkopen. En ook dit jaar geven de heren drie, inmiddels uitverkochte, shows in diezelfde poptempel. Dus, wil je de kans dit jaar niet missen om de mannen te zien? Kom naar Zandstock Festival!
Naast de Nederlandse zwaargewichten, hebben we ook uit het buitenland weer wat namen weten binnen te halen. Zo kun je op Zandstock Festival ook de jongens van RAGLANS bewonderen. Deze band heeft een energiek geluid en het tempo ligt hoog in hun liedjes. Ook hoor je subtiel de Ierse roots van de band terug. Vrolijk bandje met energieke gitaarmuziek, hier kun je niet omheen!
Ook SON MIEUX hebben we met trots mogen toevoegen aan het affiche. Deze vierkoppige band staat met slechts een gitaar en basgitaar op het podium. Drums en toetsen komen uit samplepads. Dit geeft een interessante mix van relaxte gitaarmuziek, af en toe afgewisseld met een uptempo beat. In oktober afgelopen jaar werd de band gekroond tot 3FM Serious Talent.
Ten slotte mogen we bekend maken dat we ook THIJS BOONTJES DANS- EN SHOWORKEST op de poster mogen zetten. Een plaatselijke ster, want opgegroeid in Schagen en zonder twijfel een van de vrolijkste en meeste energieke bands die op ons podium staan. Met aanstekelijke liedjes als Kom ’s Effe Hier en Ammehoela wist Thijs zich al in de kijker te spelen bij Giel en De Wereld Draait Door. En dan gaat hij ook nog eens naar het Songfestival als toetsenist voor Douwe Bob. Maar op ons festival hebben we hem en zijn band voor ons alleen. Dat wordt een feestje!

De 20ste editie van Zandstock Festival wordt awesome en mag je dus absoluut niet missen. De kaartverkoop is nú gestart. Wees er snel bij, want dit jaar gaat het HARD! Klik hier om kaarten te bestellen.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info