Kerstmarkt op Zorgboerderij – Blij op de Boerderij

Op zondag 8 december organiseert Zorgboerderij Blij op de Boerderij met de deelnemers, medewerkers en vrijwilligers een sfeervolle kerstmarkt. De kerstmarkt begint om 11.00 uur.

Tijdens de kerstmarkt zijn er diverse kramen  met allerlei leuke hebbedingen , cadeaus , lekkernijen een Zoepp en Zopie tentje, en een oliebollenkraam aanwezig.

Zoals u gewend bent is de catering weer in handen van de zorgboerderij en is het overdekte terras sfeervol verlicht en verwarmd. Het gehele erf is in kerstsferen er staat een arrenslee en een verlichte kerstboom van 4 meter, hangen er grote kroonluchters en hoor je overal kerstmuziek. Bij de entree staat een prachtige oude Buick. Vanaf 18.00 uur organiseert de zorgboerderij een kerstdis aan lange gedekte tafels op het verwarmde terras en vanaf 20.00 uur is er een kerstbingo met geweldige prijzen !  Voor de kerstbingo kan men zich nog opgeven, de kerstdis is vol.

Locatie van de kerstfair is Keinsmerweg 88 a 1756 ce ’t Zand

Meer informatie of opgave  kerstbingo (5 x een ronde met 3 prijzen dus 15 x kans) deelname bedraagt € 15,- p.p; 06-23948854

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info