Land van Buur rekent weer op u

Beste schaatsliefhebber van ’t Zand,

Zoals elk jaar begint bij ons rond november de spanning weer toe te nemen. De ijsbaan mag weer onder water! Zal het gaan vriezen deze winter…?

Afgelopen winter heeft er ruim een week ijs op de baan gelegen. Wij waren als eerste ijsbaan in de regio open en de laatste die de hekken weer sloot na een geweldige disco-avond!

Het ijs was helaas niet overal van goede kwaliteit. Dit kwam onder andere door een lek in de dijk rond de ijsbaan en een defecte pomp. Gelukkig hebben wij dit afgelopen zomer kunnen verhelpen, mede door de donaties die u heeft gedaan en hulp van een aantal ondernemers uit de regio! Onze dank daarvoor.

Ook zijn wij druk in de weer geweest met onze website. Deze is geheel aangepast. Op de nieuwe site vindt u onder andere openingstijden, nieuwtjes en een prikbord om spullen te koop aan te bieden. Neem eens een kijkje op www.landvanbuur.nl.

Wij willen met deze brief alle bewoners van ’t Zand vragen om weer voor een jaar donateur te worden.  Want zonder donateurs geen ijspret! U bent voor € 5,00 donateur maar een hogere bijdrage is natuurlijk altijd welkom. Als wij uw vrijwillige bijdrage hebben ontvangen dan ligt uw donateurskaart klaar in ons clubhuis. Dit is meteen uw toegangsbewijs voor het hele gezin. Ons bankrekeningnummer is: 37.44.10.100 tnv IJsclub Land van Buur. Graag vermelding van uw naam en adres.

Wij zien u graag terug op onze ijsbaan!

Met vriendelijke groet,

IJsclub “Land van Buur”

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info