Lintjesregen in ’t Zand (update)

Woensdag 26 april 2017 is de jaarlijkse Lintjesregen 2017. In Schagen zijn 6 personen benoemd als Lid in de Orde van Oranje Nassau. Hieronder vielen twee Zandtemers!

Bart Hoekman
Bart Hoekman (66 jaar) is sinds 1991 scheidsrechter en sinds 1992 bestuurslid en vice-voorzitter van Voetbalvereniging Geel-Zwart ’30 in t Zand. Sinds 1993 is hij bestuurslid van het Wielercomité in ’t Zand. Sinds 1999 is hij respectievelijk penningmeester en voorzitter van Zwemclub De Hartsvrienden en sinds 2006 is hij vrijwilliger bij de Stichting Paardensport De Volharding, beide ook in ’t Zand.

Update:
Het bleef niet bij één verrassing voor Bart. Bij terugkomst in ’t Zand werd Bart met een smoes naar de kantine van Geel Zwart gelokt. Hier stonden meer dan honderd personen klaar om Bart te feliciteren en spraken zijn vrouw Joke en voorzitter Bas Veul lovende woorden over deze supervrijwilliger. Zie hieronder voor foto’s van deze receptie

Theo Schilder
Theo Schilder (60 jaar) is sinds 1974 vrijwilliger bij Jongerenvereniging WBO De Bayes in ’t Zand. Sinds 2002 is hij respectievelijk penningmeester, voorzitter, decorbouwer en belichter bij Toneelvereniging EMM in ’t Zand, Sinds 2009 is hij voorzitter van het Ritmisch Koor in ’t Zand. Van 1994-2005 is hij vrijwilliger bij en voorzitter en scheidsrechter van Handbalvereniging Geel-Zwart in ’t Zand geweest.

Bart en Theo, Gefeliciteerd!
Bart Hoekman en Theo Schilder lintjesregen

Foto’s van de receptie bij Geel Zwart

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info