Nieuwe favorieten voetbalquiz

Nieuw favorietenduo voor de Geel Zwart voetbalquiz heeft zich aangemeld. Wie volgt?

Nu voetbalkenner Dennis den Dulk bij de organisatie is aangehaakt ruiken anderen hun kans. Zo heeft Mattijs Bleijendaal zijn trainingspartner Cees “klos” de Wit gestrikt om samen met hem een gooi naar de titel te doen van de Grote Geel Zwart voetbalquiz op vrijdag 9 juni. Het duo dat samen op de dinsdagavond de groep van O19 jaar traint lijkt op voorhand tot de favorieten te behoren.

Klos is speciaal door Bleijendaal gevraagd omdat hij volgens zeggen zeer snel is met het drukken op de juiste knoppen. De spits van Geel Zwart 1 heeft afgelopen jaar noodgedwongen een sabbatical genomen in zijn actieve carrière. Hij heeft zich dus optimaal voor kunnen bereiden op de quiz. Het team doet mee onder de naam “de Copa’s”.

Uiteraard kunnen naast deze trainers en spelers ook de scheidsrechters niet ontbreken op deze avond van 9 juni. Topscheidsrechter en voetbalkenner Govert-Jan Jongejan zal zich hopelijk ook nog aanmelden en er gaan geruchten dat Hans “Bokkie” Ruijgrok een mistery guest uit Callantsoog mee wil nemen als medespeler.

Het aantal deelnemers dat zich opgeeft groeit gestaag. Al is het overigens wel verdacht stil rondom Cees “Lap” de Wit en Marius “de King” Troost. Maar dat is vast stilte voor de storm. Ook verwachten wij nog wel wat deelnemers van kampioenselftal Geel Zwart 4. Zij kunnen immers op deze manier de dubbel pakken en zo hun seizoen echt compleet maken.
Kortom, heb jij nog iemand die met jou mee wil doen aan een gezellige quizavond met voetbalvragen? Meld je dan aan via voetbalquiz@geelzwart.nl. Er zijn mooie prijzen te winnen en de gezelligheid staat voorop.

Vr gr de quizmaster