Nu even niet

Wegens eventuele langverwachte verhuizing distantieer ik mij deze week van het schrijven van een stukje. Gewoon weg omdat ik u niet wil vermoeien met gedoe over kriebelig glasweefsel behang, grondverf, leidingwerk, roedes afhangen, speuren op marktplaats naar dat ene kastje, schitterend behang maar onbereikbaar want zó duur maar hé, een goedkoop alternatief gevonden na veel speurwerk via de Karwei, Kwantum, Ikea, Jysk , Leen Bakker , oh als ik toch reclamegeld zou krijgen, Xenos en Hema. Mee galmen op de meest foute liedjes op de radio , hard en vals want hé, niemand die mij hier hoort in dit nog lege huis. Stramme ledematen, gescheurde nagels en onooglijke werkman handen. En…oh sorry nu doe ik het toch. Maar ook gewoon omdat ik inmiddels bijna 6 weken iedere minuut die ik pakken kan verschuil onder verfspatten en lijmresten en ik van de buitenwereld weinig tot niets mee krijg en dus heel eerlijk gezegd ook niet heel erg veel inspiratie heb………..zo dat is er uit. Het spijt mij maar zeker tot volgend keer vanaf de bank, rustig en relaxed vanuit ons eigen huisje en alle informatie van buitenaf weer opslurpend dus ideeën voor 10

vrolijke groet

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info