Rabo ClubSupport 2020

Beste Zandtemer vereniging,
Zoals jullie wellicht al vernomen hebben gaat de Rabobank Kop van Noord-Holland voor de derde maal een fors bedrag € 250.000,00, (€ 25.000,00 meer dan vorig jaar) verdelen aan alle verenigingen uit haar gebied met een gewijzigde naam, namelijk: Rabo ClubSupport 2020.

De Rabobank heeft de verenigingen begin september een brief of mail gestuurd met een persoonlijke inschrijfcode. Daarom is nu het moment om in te schrijven en dit gaat eenvoudig via rabo-clubsupport.nl.

Kort samengevat:

  • Start inschrijfperiode – 31 augustus – Inschrijfperiode clubs en verenigingen.
  • Einde inschrijfperiode – 30 september – Inschrijven voor clubs en verenigingen is niet meer mogelijk.
  • Start stemperiode – 5 oktober – Vanaf nu kun jij als lid van de Rabobank jouw stem uitbrengen op clubs en verenigingen uit jouw buurt.
  • Einde stemperiode – 25 oktober – De stemperiode voor leden is gesloten. Stemmen is niet meer mogelijk.
  • November – Finale en uitreikingen Rabo ClubSupport. Houd de pagina van jouw lokale bank in de gaten voor meer informatie over de lokale uitreiking.

Heeft u als vereniging een Raborekening en doet u mee met deze campagne?
Laat ons, de Stichting Stimulering Dorpsactiviteiten ’t Zand e.o. het even weten…………

We trachten voor ’t Zand zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. De Stichting Stimulering Dorpsactiviteiten doet zelf niet mee met deze campagne.Wel willen we net als vorig jaren, middels een folder en de website www.tzand.info een stimulerende en promotionele rol gaan vervullen voor alle Zandtemer verenigingen die meedoen.

De komende weken gaan we deze campagne onder de aandacht brengen in ’t Zand. Samen met alle verenigingen die meedoen onder het motto ‘uw Zandtemer stem is geld waard’. We trachten natuurlijk zoveel geld voor de Zandtemer verenigingen binnen te halen.

Laat het ons z.s.m. weten door een mail te sturen naar: ssdatzand@gmail.com.

Samen trekken we op om zoveel mogelijk Zandtemer stemmen in én voor ’t Zand op te halen. Elke stem is geld waard! De eerste week van oktober moet de folder worden verspreid door de verenigingen die zich hebben aangemeld.Dit jaar zullen wij GEEN bijeenkomst plannen met de deelnemende verenigingen i.v.m. coronavirus zodat wij u verder zullen informeren via de mail inzake ophalen en rondbrengen van de folder.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en hoor graag of u zich als vereniging heeft aangemeld.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info