Rabo ClubSupport 2022

Beste Zandtemers en Stolpenaren, oktober 2022

Onlangs is de Rabo ClubSupport actie 2022 afgerond met een bijeenkomst in de Kampanje te Den Helder.
Er was door de Rabobank wederom €200.000,- beschikbaar gesteld aan verenigingen die een rekening hebben bij de Rabobank.

Ook mochten alle Rabobank-leden dus weer stemmen op deze actie, te weten drie stemmen aan hun favoriete clubs. Er hadden zich in totaal 471 clubs, verenigingen en stichtingen ingeschreven uit de Rabobank Kop van Noord-Holland regio

Er is door de Zandtemer en Stolper-verenigingen een totaal bedrag opgehaald van maar liefst €11.017.52.Dat is € 237.09 méér als in het voorgaande jaar 2021. Onze hartelijke dank daarvoor!
Dat betekent dat er weer heel goed meegedaan is door alle Zandtemers en Stolpenaren. Laat uw stem niet verloren gaan, want die brengt maar liefst € 9,79 per stem op.

En dat is toch flink geld bij elkaar in deze dure (energie) tijden en daarom zullen alle 23 penningmeesters van de deelnemende Zandtemer en Stolper verenigingen er erg blij mee zijn.

Vorig jaar gaf men aan dat er door 26% van de Rabobank leden gestemd is. Dit jaar is dat 27%. Er is dus nog wat te winnen in het aantal stemmen, ook in onze omgeving, statistisch gezien. Werd er vorig jaar door 1.110 mensen op de Zandtemer en Stolper verenigingen gestemd, dit jaar zijn er 1.125 mensen die gestemd hebben.

Mede daarom zal volgend jaar in 2023 door de Stichting Stimulering Dorpsactiviteiten wederom een wervende folder gemaakt worden en huis aan huis verspreid, samen met de deelnemende verenigingen.

Dus heeft u een Rabo-rekening en ben u nog geen (gratis) lid? Dat kan via de website van de Rabobank eenvoudig aangevinkt worden en dan kan u volgend jaar ook meestemmen.
Hier leest u hoe u gratis lid kunt worden: https://www.rabobank.nl/leden/lid-worden.

De Zandtemer- en Stolperverenigingen zijn u dankbaar.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info