Rabo Clubsupport 2023

Op de website van de Rabobank staat inmiddels de eerste informatie vermeld over wanneer de Rabo ClubSupport 2023 van start gaat; https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/stemmen.

Het inschrijven voor de verenigingen (met een Rabo-rekening) zal van 29 mei tot en met 11 juli zijn. Vervolgens kan er van 4 tot en met 26 september door de Rabobank leden gestemd worden.

Belangrijk is natuurlijk dat u controleert, indien u een Rabo-rekening heeft, of u als lid staat ingeschreven bij de Rabobank. Dat is kosteloos en kan met enkele klikken in de app of op de computer gerealiseerd zijn. Als u niet als lid staat ingeschreven, mag u ook niet stemmen en dat zou zonde zijn, want elke stem is letterlijk geld waard voor onze gemeenschap.

Wacht niet te lang, want uw lidmaatschap moet ruim van te voren bekend zijn bij de Rabobank.

Hier vindt u meer informatie over het lidmaatschap: https://www.rabobank.nl/leden.

In 2022 was elke uitgebrachte stem omgerekend € 9,79 waard. In totaal bracht het voor de Zandtemer- en Stolper verenigingen zo’n €11.000,- op.

Dus aan de verenigingen de boodschap; “Schrijf je tijdig in”.

Aan de bewoners; ‘Laat uw stem niet verloren gaan’ en meld u aan als Rabobank-lid, indien u een Rabo-rekening heeft. De Zandtemer- en Stolper verenigingen zijn er blij mee.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info