Sandra Burger Uitvaartverzorging

– ingezonden door Sandra Burger – 

 

Aan alle inwoners van ’t Zand en omgeving.

Graag wil ik u op de hoogte brengen van een verandering.

Na ruim acht jaar werkzaam te zijn geweest voor uitvaartvereniging Zijpe, heb ik besloten mijn samenwerking met deze vereniging te beëindigen. Door veranderingen in het beleid van deze vereniging, zitten het bestuur en ik niet meer op één lijn en zie ik mij genoodzaakt mijn activiteiten voor deze vereniging neer te leggen. Echter mijn werkzaamheden als uitvaartverzorgster zal ik blijven voortzetten! U kunt een beroep op mij blijven doen voor het verzorgen van de uitvaart als een dierbare is overleden.

U bent ten alle tijden vrij uw eigen uitvaartverzorger te kiezen! Een lidmaatschap bij een uitvaartvereniging verplicht u tot niets! Op financieel gebied heeft het géén consequenties voor u als u gebruik maakt van mijn diensten, de tarieven zijn gelijk. zowel voor leden als niet- leden van de uitvaartvereniging. Ook als u elders verzekerd bent kunt u mij inschakelen.

Uitgebreide informatie hierover kunt u lezen op mijn website: www.sandraburgeruitvaart.nl

Voor velen van u een bekend en vertrouwd gezicht in uw dorp, ik sta al vele jaren garant voor een uitvaart tot in de puntjes verzorgd, betrokken, betaalbaar en met aandacht voor uw persoonlijke wensen.

Uiteraard hoop ik u onder deze omstandigheden niet op korte termijn tegen te komen, maar als de situatie zich voordoet dat u in de verdrietige omstandigheden verkeert dat een naaste is overleden, kunt u mij altijd bereiken op onderstaand telefoonnummer.

Mocht u vragen hebben, kunt u uiteraard altijd contact met mij opnemen.

 

Sandra Burger

06-13084824

Korte Bosweg 41 1756 CA ’t Zand 0224-591073

info@sandraburgeruitvaart.nl

www.sandraburgeruitvaart.nl

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info