Steun de actie ten bate van familie Van Graas

Een bericht van Gerard Schouten

Na de brand bij de firma van Graas en Struik op donderdag 10 augustus, waarbij het hele bedrijf, maar ook de volledige woning van de familie van Graas in vlammen op ging, werd er door meerdere dorpelingen al gesproken over een hulpactie ten behoeve van de zwaar getroffen familie.  Er zijn individuele acties geweest om bv kleding beschikbaar te stellen, maar in het weekend werd er door een vriendin van de familie via internet een actie gestart onder de noemer: “Brand in ’t Zand steun de familie van Graas”.

Initiatiefneemster, Vanessa Warmerdam heeft op de site www.doneeractie.nl een actie gestart waar geld gedoneerd kan worden en waarbij de opbrengst is bedoeld om de familie financieel te ondersteunen. Want zoals een dorpsgenoot in de uitzending van SBS6 al zei: Ze hebben alleen nog maar de kleding die ze tijdens de brand aan hadden. Voor de rest is alles verloren gegaan. Financiële hulp zal niet alles kunnen vergoeden, want vele persoonlijke en emotionele herinneringen/voorwerpen zijn niet (meer) te koop.

Maar laten we als dorp het initiatief van Vanessa ondersteunen en doneer. Een aantal Zandtemers hebben dat al gedaan, maar ons motto is niet voor niets: Waar een klein dorp groot in kan zijn.

Dus help mee en ga naar de site. Dit kan via onderstaande link
https://www.doneeractie.nl/brand-in-39-t-zand-steun-familie-van-graas/-3238

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info