STRAATGOLF; Iedereen (boven de 12 jaar) mag meedoen!!

Zaterdag 23 september van 13:00-16:00 organiseren we straatgolf in ’t Zand ter ere van 275 jaar ’t Zand. In teams van 3 personen gaan de deelnemers langs 11 ludieke holes in heel het dorp. De holes worden gemaakt en ‘beheerd’ door de 11 deelnemende straten. Bij de ene hole maak je gebruik van een golfclub om de taak te voltooien en de andere hole een voetbal of misschien zelfs een knikker. Laat je verrassen!

We starten in de WBO om 12:45u met een speluitleg en uiteraard even een ‘bakkie’. De straten die een hole verzorgen zijn: Leliestraat, Tulpstraat, Pater de Witstraat, Irenestraat, Oude Rijksweg / Molenpad, Van Beusekomstraat, Oude Rijksweg Zuid, Kanaalkade, Julianastraat, Mauritsstraat en de Tureluur. Dan eindigen we rond 16:00u ook weer in de WBO met omstreeks 16:45 de prijsuitreiking onder genot van een klein borreltje of frisje natuurlijk.

Inschrijving:
De inschrijving verloopt voorspoedig, maar er is zeker nog ruimte voor meer teams.Geef je nu op middels een email naar tzand275@gmail.com met daarop de naam van je team, de teamleden (3 personen) en de aanvoerder.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info