’t Zand Verlicht

Sinterklaas heeft vandaag zijn verjaardag gevierd en verlaat ons land. Dus tijd om het kompas te verzetten richting kerst en oud op nieuw.

En wat is er mooier dan een vrolijk versierd en verlicht dorp. Vorig jaar waren, ondanks de energiekosten, toch veel versierde huizen en tuinen zichtbaar en daar werden wij, als organisatiecomité, heel vrolijk van.

Om die reden heeft het comité, bestaande uit leden van Dorpsraad ’t Zand en Stichting Stimulering Dorpsactiviteiten, er voor gekozen om de actie ’t Zand Verlicht te herhalen.  DUS…………………..  Doe mee en maak ons dorp weer gezellig.

Zet uw huis, tuin of uw straat in het zonnetje en maak er samen een mooi gebeuren van.

Ook zal er weer een speurtocht worden georganiseerd. De slagzin is reeds bedacht.

De bordjes met de rebus zullen 24-12 worden geplaatst. U heeft dan tot en met 7 januari 2024 de tijd om de route te lopen en de rebus op te lossen.

Let op:  In de week van 18 december zal de flyer met de route klaar liggen in de winkel van bakker Slijkerman, Spar Nielsen en bij de kerk. Ook zal u hem omstreeks die tijd kunnen downloaden van onze lokale site www.tzand.info.

Loop niet alleen de speurtocht, maar kijk ook een buiten ons dorp. Ook daar is men druk bezig met het versieren en verlichten van de huizen en tuinen.

Het inleveren van de goede oplossing van de rebus zal een mooie Amaryllis prijs opleveren. Voor de deelnemende kinderen is er smakelijke prijs beschikbaar.

Deze actie wordt georganiseerd door Dorpsraad ’t Zand en Stichting Stimulering Dorpsactiviteiten

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info