Update ’t Zand 275

Het is weer die tijd van het jaar dat de dagen lengen, het weer mooier wordt en de werkweken worden onderbroken door af en toe een heerlijke vrije dag. Vorige week maandag was dat 2e Paasdag en aanstaande donderdag is de Koningsdag. Dit zijn natuurlijk ​jaarlijks​ terugkerende feestdagen. Echter met het comité organiseren we, in principe, ​eenmalige​ feestmomenten rondom de verjaardag van ons mooie dorp. En deze update gaat je vertellen welke de volgende zijn.

27 mei: Jeu de Boules en het Visfestijn
2 geneugten waar de Zandtemers gek op zijn, worden met elkaar gecombineerd tijdens 1 gezellige middag en avond; sport & spel (Jeu de Boules) en versnaperingen (versgerookte vis i.c.m. een drankje).

De Jeu de Boules vereniging van ‘t Zand gaat ons het balletje laten rollen en de fijne kneepjes van het vak leren. Een grote zandbak bij de Multitreffer zal het speelveld vormen. Meer details hierover in een volgende update.

Het Visfestijn bij de Multitreffer is al succesvol gebleken in eerdere edities en daarom kan het ook niet uitblijven in het feestjaar. Rokende heren gaan u voorzien van heerlijke verse vis welke uiteraard voorzichtig weggespoeld kan worden met een klein drankje… Ook hierover later meer informatie.

4 juni (Pinksterzondag): Heel ‘t Zand Bakt

Nee, het is niet gelukt om Andre van Duin naar ‘t Zand te halen, maar wel het letterlijk beproefde concept. De creatieve taartenbakkers (alle leeftijden zijn welkom) gaan strijden om de titel “Beste taartenbakker/ster van ‘t Zand e.o.”. Pinksterzondag 4 juni zal het een dag worden om te smullen bij Molen de Hoop. De taarten moeten worden afgeleverd tussen 11:30-12:00 en vanaf 14:00 zien we dan graag iedereen terug bij De Molen voor de prijsuitreiking door de zeer vakkundige jury. Geef je nu op, want vol=vol, en dat doe je via ​taart.bijdemolen@gmail.com​ of bel naar Liesbeth Zeeman (06-37406058)

Zandtemer vlaggen en bier op de Vrijmarkt

Het is een mooie combinatie; vlaggen en bier. Vlaggen vrolijken de boel qua aankleding/sfeer op en laten we stellen dat bier dat ook heel goed kan doen :D. De Zandtemer versies van deze producten zijn weer volop beschikbaar. Ja, je leest het goed! Ook de Zandtemer Tripel is weer beschikbaar. Binnenkort bij verschillende locaties in het dorp, maar in elk geval ook tijdens de Vrijmarkt op Koningsdag! De vlaggen zullen dan ook te koop liggen, maar die zijn ook nog steeds bij Sigarenmagazijn Dignum te halen.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info