Zakenclubkrant ’t Zand inZicht komt weer uit

De jaarlijkse kerstkrant ’t Zand inZicht wordt weer verspreid onder huishoudens in de gemeente Schagen en in de dorpen Anna Paulowna, Breezand en Wieringerwaard. In deze uitgave staan interviews met onder meer vier ondernemers en een artikel over de Open Bedrijvendag die in 2023 wordt gehouden. Jaap Wit vertelt uitgebreid over de 35 jaar die hij als bestuurslid van de Volharding heeft volbracht. Ook is er nieuws over 66 bedrijfsruimtes die op het bedrijventerrein worden gerealiseerd. Op de voorpagina staat een interview met huisarts Diederik de Boer. Dit gaat onder meer over de ontwikkelingen van het nieuwe gezondheidscentrum.

In het artikel van Jaap Wit, die in januari 2003 werd benoemd tot penningmeester en niet zoals in de gedrukte uitgave staat vermeld in januari 2023, komt ook zijn opvolger Bas Apeldoorn aan het woord. Meerdere ondernemers vertellen over hun werkzaamheden en waarom ze lid zijn geworden van de Zakenclub ‘t Zand. Dit zijn: Jimmy Kuin, Martijn Dhondt, Jetty Wit en de gebroeders Lex en Bart Smit. Traditiegetrouw heeft Dirk Smit de historische fotopagina Toen & Nu verzorgd en de genomineerden voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar worden uitgelicht. Uiteraard ontbreekt de rubriek Zandtemers in het buitenland niet. Hierin vertellen de gezusters Kim en Lotje Dekker hoe het ze vergaat in respectievelijk de Verenigde Staten en Italië. Met de woordzoeker zijn er weer Zakenclubbonnen te winnen.

De kerstkrant is in opdracht van Zakenclub ’t Zand uitgegeven door JVW Uitgeverij. Vanaf morgen (donderdag) wordt de krant verspreid in ’t Zand, niet alleen in het dorp maar ook in de buitengebieden. Heeft u toch geen krant ontvangen? Dan kunt u vanaf zaterdag 17 december een krant ophalen in de Spar.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info