Zomerfair Zorgboerderij zondag 30 juni

Op zondag 30 Juni a.s organiseert Stichting Vrienden van Zorgboerderij Blij op de Boerderij weer de jaarlijkse fair op het erf en pluktuin van de zorgboerderij. Alweer voor de 4e keer beloofd het weer supergezellig te worden. De deelnemers van de zorgboerderij werken er hard voor om het er weer op en top uit te laten zien deze dag.

Er zijn weer diverse kraampjes met leuke snuisterijen en hebbedingen . Er worden workshops en demonstraties gegeven , er zijn foodcaravans aanwezig en er is een rad van avontuur . Tijdens het rad van avontuur kunnen vele cadeaus , geschonken door lokale ondernemers die de stichting een warm hart toedragen gewonnen worden . Er is een weekend weg in een tipi tent geschonken en zelfs een week kamperen op een super toffe camping. Kortom echt de moeite waard !

Ook de pluktuin en theetuin zijn geopend , hier kun je je eigen boeket plukken en genieten van een heerlijke kop koffie met vers gebakken appelpunt of cheese cake. De opbrengst van de fair en het rad van avontuur komt ten goede van Stichting Vrienden van Zorgboerderij Blij op de boerderij .

U bent van harte welkom van 10.00 uur tot 17.00 uur .

Zorgboerderij Blij op de Boerderij
Keinsmerweg 88 a
’t Zand 06-27554346

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info