Koerswijziging Schaap Automobielen

Zakenclub ’t Zand organiseert sinds 1998 de verkiezing Ondernemer van het Jaar onder haar leden. Elk jaar selecteert de zakenclub vier ondernemers die strijden om deze felbegeerde prijs. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Zakenclub ’t Zand op dinsdag 10 januari 2017 wordt bekend gemaakt wie tot ondernemer van het jaar 2016 wordt gekozen en zo de opvolger wordt van Zabo Plant. Op de site van tzand.info worden de vier genomineerden uitgelicht. Vandaag: AD Autobedrijf Schaap.

AD Autobedrijf Schaap ging in juni dit jaar in zee met de internationale garageformule AD Autobedrijf. Daarmee zetten eigenaren Aad (49) en Kevin (25) Schaap een belangrijke stap voor de toekomst. ,,We kunnen hiermee twee jaar internationale onderhouds- en reparatiegarantie bieden aan onze klanten”, stipt vader Aad als het grootste voordeel aan.

Hij vervolgt: ,,Dankzij AD Autobedrijf kunnen we samenwerken met collega-autobedrijven. In Europa zijn er wel 4.600 bedrijven aangesloten. Samen sta je sterk. Mochten we tegen vakgerelateerde problemen aanlopen dan kunnen we bij onze collega’s terecht. We hebben overleg en dat is positief. Verder adverteren we ook gezamenlijk. Zo hebben we in november een bandenkrant uitgegeven. Onze uitstraling is op de schop gegaan, maar we blijven wel zelfstandig.”

Cursussen
AD Autobedrijf Schaap heeft naast vader Aad en zoon Kevin nog vier fulltimers in dienst. Met het oog op de toekomst is de onderneming goed gemutst. ,,We blijven met kleine stapjes groeien en daar zijn we trots op. Ons personeel blijft cursussen en trainingen volgen. Er zijn veel veranderingen in de autobranche en wij vinden het belangrijk dat ons personeel daarin meegaat. Tot slot scoren we bij klantenonderzoeken heel goed en dat blijft het allerbelangrijkst!” Kijk voor meer informatie op: www.schaap.adautobedrijf.nl.

FOTO ANDRÉ SONDERMAN
FOTO ANDRÉ SONDERMAN
Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info