Annulering Keverdag bij Molen De Hoop

Met spijt moeten we u vandaag mededelen dat de geplande Keverdag bij Molen De Hoop op zondag 24 september niet zal doorgaan vanwege een tekort aan aanmeldingen. Het doet ons pijn om deze beslissing te moeten nemen, gezien het enthousiasme en de inzet van velen van u voor dit evenement.

Na twee succesvolle edities van de Vehicle Day bij Molen De Hoop, hadden we gehoopt dat de Keverdag een even groot succes zou worden. We waren verheugd om samen te komen op deze unieke locatie bij Korenmolen De Hoop in ’t Zand, en we waren ervan overtuigd dat het een dag vol plezier en bewondering voor Kever-liefhebbers en gezinnen zou worden.

Helaas heeft het aantal aanmeldingen onze verwachtingen niet gehaald, en dit heeft ons geen andere keuze gelaten dan het evenement te annuleren. We begrijpen dat velen van u zich al verheugden op deze dag, en we bieden onze oprechte excuses aan voor eventuele teleurstelling.

Voor degenen die al hun Kever hadden aangemeld of anderszins betrokken waren bij de organisatie van deze dag, willen we u bedanken voor uw enthousiasme en steun. Uw bereidheid om deel te nemen aan dit evenement was zeer gewaardeerd, en het spijt ons dat we deze keer niet aan uw verwachtingen kunnen voldoen.

We hopen dat u begrip heeft voor onze beslissing en kijken ernaar uit om u in de toekomst mogelijk weer te verwelkomen bij andere evenementen en activiteiten. Mochten er vragen of opmerkingen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via angela_verschuur@hotmail.com.

Nogmaals onze oprechte excuses voor deze annulering en hartelijk dank voor uw begrip.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info