Smullen tijdens Heel ’t Zand Bakt

De spanning was om te snijden 1e Pinksterdag op de prachtige locatie van Molen de Hoop in ‘t Zand. Tijdens de 2 uur durende jurering van meer dan 20 ingezonden taarten was het een zware opgave voor de 3-koppige jury om alle verschillen af te wegen. Er waren 2 groepen, kinderen en volwassenen. De lat lag hoog, zo hoog dat voor de kinderen een beroep gedaan moest worden op beroepsbakker GertJan Slijkerman als extra jurylid om het eindoordeel te geven.

Bij de kinderen was het uiteindelijk Nikki Schilder en bij de volwassenen Judith Johannes die er met de 1e prijs vandoor ging. Maar eigenlijk waren er alleen maar winnaars op deze prachtige dag met muziek van Jo van de VRO en de meest heerlijke, maar ook oogstrelende creaties die na afloop door de vele toeschouwers konden worden opgegeten.

Hieronder de complete uitslagen en een sfeerimpressie
(Dankjewel Tildy van Diepen-Rampen)

Daarnaast bedanken wij Stichting Molen De Hoop voor de organisatie, het ter beschikking stellen van de locatie en de gratis kopjes thee/koffie. Het comité tZand275 kijkt met trots weer terug op, opnieuw, een geslaagd evenement.

Uitslag volwassenen

Uitslag kinderen