Gevarieerd deelnemersveld brengt bookmaker in verlegenheid

Een gevarieerd gezelschap strijdt vrijdag 9 juni om de winst in de Grote Voetbalquiz van Geel Zwart. Deelnemers komen uit de Stolpen, ’t Veld, Waarland, Schagen, Den Helder en natuurlijk ’t Zand. De spanning neemt met de dag toe.

De vragen zijn inmiddels gemaakt en onze dank gaat uit naar regerend kampioen Dennis den Dulk. Hij heeft een groot deel van de vragen gemaakt. Team Swansea FC staat op de beker gegraveerd, de vraag is wie komt daar dit jaar bij? De vaste maat van Dennis gaat het nu proberen met Pieter de Geus. Erik heeft voor een pakkende teamnaam gekozen: Team Goudkust.

Zij behoren zeker tot de favorieten, maar geldt niet voor meer teams? Mark van Woesik eindige met zijn Veldtemer maat Ard Koenis al eens op de tweede plek. Wat te denken van de afvaardiging uit de Stolpen. De gebroeders Kloosterboer zijn tot op het bot gemotiveerd om de passe partouts van Zandstock Festival mee naar huis te nemen. Vanuit Waarland etaleren Collin Post en Daan Vrijsen hun kunsten. Hoe goed zijn zij als het er daadwerkelijk om gaat?

Naast passe partouts van Zandstock Festival liggen er voor de finalisten cadeaubonnen klaar van Sportshop Bouwes. En daar lijkt de aandacht van het Schager duo Tim Bijpost en Ruud Dekker op gericht te zijn. Ook nieuwkomers Piet Ooms en Edgar Apeldoorn gaan voor een plek bij de beste vier.

De voetbalquiz begint vanwege de kwalificatiekraker Nederland-Luxemburg al om 19.15 uur. Tot aan dit duel worden de drie voorronden gehouden. Op de grote televisie in de kantine wordt deze wedstrijd uitgezonden. In de rust vindt de barrage plaats en na het Nederlands elftal vindt de finale van de quiz plaats. Alle support voor de deelnemers is welkom. Uiteraard kun je aan de bar genieten en in stilte meedoen. De presentatoren van de voetbalquiz zijn Don Schilder en de messcherpe Hans Visser.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info