Carnaval 2024

Nog een paar dagen te gaan en dan dopen wij ons pittoreske kanaaldorp weer om tot Knollenburg en vieren we twee dagen carnaval voor jong en oud. Wat kunt u dit jaar van ons verwachten? 
Vrijdag 9 februari brengen wij een bezoek aan de kinderen van De Bloeikas. Daar mogen wij plaats nemen als jurylid in de jury van de jaarlijkse talentenshow en daarna hossen we nog even samen van links naar rechts.
’s Middags schuiven wij gezellig aan bij de Zandstee voor een ouderwets gezellige muziek bingo. ’s Avond gaan de voetjes van de vloer in het knollenhol (WBO De Bayes) met de basisschoolkinderen. Van 18.00 uur tot 19.15 verwelkomen we de kinderen van groep 2 t/m groep 5 en van 20.00 uur tot 21.30 uur zijn de kinderen van groep 6 t/m groep 8 van harte welkom om carnaval te vieren. Entree kost €3,- per persoon (inclusief 2 consumpties en een zakje chips). Uiteraard belonen wij de mooist verklede met een medaille.
Op zaterdag 10 februari brengen wij traditiegetrouw een potje narcissen langs bij de bewoners van de Zandstee. Zaterdagavond barst het feest los in het knollenhol voor de jeugd vanaf 16 jaar. Voor info check even de insta of Facebook pagina van WBO De Bayes.
Wij wensen iedereen een fijn carnavalsweekend!
Alaaf alaaf alaaf
Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info