Compliment van Schagen voor Raymund Tromp

Afgelopen vrijdag 23 juli 2021 om 16.00 uur reikte wethouder Sigge van der Veek het Compliment van Schagen uit aan Raymund Tromp, vrijwilliger bij diverse projecten.

Raymund Tromp is door meerdere inwoners voorgedragen voor het Compliment van Schagen. Wegens onder andere zijn inzet vanaf 2013 als vrijwilliger voor de Stichting Behoud Korenmolen van Zeeman. Vanaf 2019 is hij secretaris in het bestuur van de Stichting.

 

Voor de Voedselbank, op het uitdeelpunt Schagen, is Raymund in 2015 begonnen als vrijwilliger. In 2016 werd hij de coördinator van het uitdeelpunt Schagen. En vanaf 2017 is hij secretaris in het bestuur. Hij is daar verantwoordelijk voor de afwikkeling van de aanvragen. Daarnaast is hij de contactpersoon voor stichting Jarige Job, de speelgoedbank, stichting Taart voor Kids en incidenteel voor andere organisaties die iets voor de cliënten van de Voedselbank willen betekenen.

 

In 2019 was de heer Tromp een van de spelers bij De Passion in Schagen. In 2020 zou een nieuwe uitvoering van Passion in de polder komen. Maar helaas: corona gooide roet in het eten. Zelfs in 2021 kon het niet doorgaan. De aandacht is nu gericht op 2022.

 

Ook is Raymund ongeveer negen jaar actief als vrijwilliger bij Esdégé-Reigersdaa. Dit op het cluster Skager AC, met name op locatie de Loet en de Berkenweg. Wekelijks op maandag ondersteunt hij drie verschillende cliënten bij verschillende activiteiten.

Af en toe is hij ook chauffeur op de Royal Blue clusterbus. En is hij de klusjesman voor de Berkenweg. Ook de speelbank van het Skager AC op locatie Berkenweg kan op zijn inzet rekenen. Onder andere bij de speelgoedbeurzen die worden georganiseerd.

Raymund is een waardevolle aanvulling binnen het team. “Een hele fijne actieve vrijwilliger, die zich met hart en ziel inzet voor zijn medemens. We hopen dat hij nog vele jaren bij ons blijft.”

 

De ondersteuners van deze aanvraag hebben veel waardering voor de inzet en liefde die Raymund als vrijwilliger laat zien bij zijn inzet voor de samenleving van Schagen.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info