De Zandstee zamelt geld in voor een belevingsgerichte tuin

Afdeling ’t Voorend in De Zandstee, een locatie van Woonzorggroep Samen, zamelt met behulp van een doneeractie geld in voor een belevingsgerichte tuin. Het doel is om genoeg geld in te zamelen om een belevingsgerichte tuin te realiseren.

Afdeling ’t Voorend
Afdeling ’t Voorend is een gesloten afdeling van locatie De Zandstee, voor mensen met dementie. Hier wonen tien bewoners op een afdeling, waar kleinschalige verpleeghuiszorg geboden wordt.

Belevingsgerichte tuin
Een belevingsgerichte tuin heeft als doel om herinneringen en heldere momenten te stimuleren bij onder andere ouderen met dementie, die vaak verward en angstig zijn door de geheugenproblemen waar zij mee kampen. De tuin is een plek om te ontspannen en te genieten van de omgeving. Het is een veilige plek voor ouderen, waarin zij zich vrij kunnen bewegen en actief bezig kunnen zijn.

Wilt u ons helpen?
Vanuit locatie De Zandstee is een doneeractie gestart om zoveel mogelijk geld bij elkaar te verzamelen dat nodig is om de belevingsgerichte tuin te realiseren. Het gaat om een totaalbedrag van €50.000,-. Alle beetje helpen, dus zij zijn blij met elke donatie. U kunt doneren via de doneeractie, deze vindt u via de volgende link: https://www.doneeractie.nl/help-onze-bewoners-aan-een-belevingsgerichte-tuin/-4720 of door op doneeractie.nl zoeken op ‘belevingsgerichte tuin’.

 

De Zandstee tuin

 

belevingsgerichte tuin

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info