dokonieuws 02.10.2023

Ook deze week moet u het nog doen zonder het leukste deel van dit

nieuwsbulletin: de wedstrijdverslagen van Sandra.

Daarom van mijn hand ook weer een korte terugblik op de competitiewedstrijden.

Alle drie de teams speelden afgelopen vrijdag een thuiswedstrijd. Voor DOKO 2 was dit de eerste wedstrijd.

met in de gelederen een paar oude bekenden: Tim, terug na een slepende blessure en Hans die een periode buitengaats was geweest.

Fijn dat jullie er weer zijn mannen!

 

DOKO 1 speelde tegen het jonge team DOV 4. Het leek een gemakkelijke avond te worden voor Ron, Michael en Ingmar, want de eerste 6 partijen gingen allemaal naar DOKO. Daarna leek het tij te keren, want hierna werd er driemaal achter elkaar verloren door tweemaal Michael en éénmaal Ingmar, maar in het slotduel zette Ron het weer recht met 3-0 winst zodat er een 7 – 3 winst als einduitslag genoteerd werd. DOKO 1 is nu gedeeld koploper samen met Backhands 1.

 

DOKO 2 speelde een lange en spannende wedstrijd tegen Disnierats 6. Tim en Hans hadden in hun eerste partij nog wat last van plankenkoorts, maar daarna hadden ze de smaak te pakken en pakten hun tweede en derde partij.  Voor Jacco ging het precies andersom:

gemakkelijke winst in de eerste partij. Daarna nipt verlies tegen Edwin en wat ruimer verlies tegen Martijn. De dubbel van Jacco en Martin ging verloren zodat er een 5 – 5 gelijkspel uit de bus kwam. DOKO 2 staat nu nog onderaan in de stand, maar heeft ook pas één wedstrijd gespeeld, dus dat geeft een vertekend beeld.

 

DOKO 3 tenslotte speelde tegen Stede Broec 8 in de samenstelling Arjan, Ton en Nico. Ton, die eigenlijk liever een reserverol wilde spelen in het team had een topavond. Hij won twee van de drie partijen. Hier en daar was een glimp te zien van de oude geslepen vos Ton Muller die door iedereen werd gevreesd. Klasse Ton! Nico won ook twee van zijn drie partijen en hetzelfde ging op voor Arjan. Geen van ons drieën was opgewassen tegen de zwarte noppen van Jan Miedema en ook de dubbel van Arjan en Nico ging verloren. Einduitslag 6 – 4 voor DOKO.

Helaas kwam deze stand niet goed door in de app, daar verscheen een 4 –

6 nederlaag, maar dat wordt hopelijk nog rechtgezet.

De komende twee weken spelen we uitwedstrijden, succes allemaal.

Nico

 

Op kermisdinsdag 10 oktober 2023 geeft Ron gewoon jeugdtraining. Als je niet kunt, laat het dan op tijd weten via de whap-groep.

 

 

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info