dokonieuws 28082023

Met het hoofd nog in de vakantiesfeer hield het bestuur  afgelopen maandag de eerste vergadering van het nieuwe seizoen.

Er stonden al de nodige belangrijke punten op de agenda, zoals het plannen van het clubkampioenschap 2023. Dat staat nu in de agenda op zondag 29 oktober.

Noteer die datum alvast. Ook voor het scholierentoernooi is al een datum gekozen: 27 december.  Net als vorig jaar proberen we voor de schooljeugd voorafgaand weer een clinic te organiseren. Wanneer dat gaat gebeuren is nog niet bekend, daar komt nog nader bericht over.

Een ander punt in de vergadering ging over de tarieven van de kantine:  we hebben besloten om een kleine verhoging door te voeren vanwege de gestegen kosten.

Uiteraard is er in het bestuur ook weer gesproken over de verbouwing van de sportzaal. Er is nog geen startdatum bekend. De gemeente Schagen heeft ons afgelopen week wel laten weten dat de start van de bouw niet voor het einde van dit jaar wordt verwacht. Dat betekent dat we het najaarsseizoen nog gewoon in onze gymzaal terecht kunnen.

De competitie tenslotte gaat van start op vrijdag 15 september met een uitwedstrijd.

 

Nico

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info