dokonieuws 12.02.2024

VAN DE VOORZITTER

Onderbezetting. Je ziet het in alle sectoren van  het bedrijfsleven.

Maar ook DOKO heeft er last van.

Zo is Martin al enige tijd uitgeschakeld na een vervelende valpartij waardoor DOKO 2 kampt met een man minder.

Ook DOKO 1 heeft door een lastige blessure van Michael een speler tekort. Hans was zo vriendelijk om in te vallen bij DOKO 1, maar dat betekende wel een pittig weekend voor hem met een wedstrijd op vrijdag èn zaterdag.

Hopelijk zijn alle blessures van tijdelijke aard. Ik wens Martin en Michael een spoedig herstel.

 

Nico

 

VAN DE WEDSTRIJDSECRETARIS

PROGRAMMA

===========

Vr. 16-02  20.00 uur   DOKO 1  –  Esopus 1       Ron, Ingmar, Michael

Vr. 16-02  20.00 uur   DOKO 2  –  Olympia 5      Jacco, Hans, Tim, Martin

Vr. 16-02  20.00 uur   DOKO 3  –  Olympia 6      Arjan, Nico, Sandra

 

UITSLAGEN

=========

DOKO 1 speelde op zaterdagmiddag uit tegen Rapidity. Helaas was Michael nog niet voldoende hersteld van zijn rugblessure maar gelukkig was Hans bereid om mee te reizen naar Beverwijk. Het verschil tussen 1e en 3e klasse bleek wat groot, en bovendien draait Rapidity bovenin mee, dus geen punten voor Hans. Ingmar verloor zijn eerste twee partijen maar wist zich te herpakken in de laatste wedstrijd. Met 9-11, 8-11 en 9-11 haalde hij een punt binnen. Ron deed er nog een schepje bovenop door van Steven en Marcel (8-11 in de vijfde game!) te winnen. Helaas bleek Oliver te sterk en de dubbel ging ook in vieren verloren. Hierdoor stond er uiteindelijk 7-3 op het scorebord.

DOKO 2 speelde op vrijdagavond uit tegen DOV 7. Jacco, Hans en Tim hadden een zware kluif aan Karol, Salih en Ruben. Na verlies van Jacco trok Hans de stand gelijk en na verlies van Tim maakte hij er zelf, samen met dubbelpartner Hans, weer een gelijke stand van. Hierna twee overwinningen van DOV maar door winst van respectievelijk Hans, Tim en Jacco werd er een 4-5 voorsprong in handen genomen. De laatste pot was een spannende maar met 5-11, 12-10, 11-9, 9-11 en 11-7 verloor Hans de partij en werd het een 5-5 gelijkspel.

DOKO 3 speelde op vrijdagavond uit tegen Duintreffers 2. Dit zou ook een zware pot worden want Duintreffers heeft al twee partijen met 8-2 gewonnen maar Chris, Nico en Arjan hadden het plan hier een stokje voor te steken. Chris opende en verloor van de supersterke Rob. Na winst van Nico en Arjan werd de dubbel helaas in vijven verloren dus 2-2. Chris zorgde hierna voor een voorsprong maar ook Arjan wist niet te winnen van Rob, 3-3. Door winst van Nico en Arjan werd het 3-5 maar Chris verloor nipt (11-8 in de vijfde game) van Ron en ook Nico moest zijn meerdere erkennen in Rob. Al met al dus ook voor het derde een 5-5 gelijkspel.

Komende vrijdag weer een thuiswedstrijd, tot dan!

Sandra

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info