dokonieuws 12.11.2023

VAN DE VOORZITTER

Nog geen duidelijkheid over de start van de verbouwing helaas. Komende week hebben Jacco en ik een gesprek met ons contactpersoon bij de gemeente, hopelijk weten we daarna meer.

Duidelijkheid is belangrijk voor ons,

zowel over het tijdstip van vertrek als voor de duur van de verbouwing, zodat we weten wat het betekent voor de trainingen en de wedstrijden.  Volgende week hopen we ook wat meer zicht te krijgen op een nieuwe overeenkomst.

 

Nico

 

 

WEDSTRIJDNIEUWS

PROGRAMMA

============

Vr. 17-11 20.00 uur   DOKO 1  –  De Victors 4        Ron, Ingmar, Michael

Vr. 17-11 20.00 uur   DOKO 2  –  Olympia 5            Jacco, Martin, Hans, Tim

Vr. 17-11 20.00 uur   DOKO 3  –  DOV 8                   Arjan, Chris, Sandra

 

UITSLAGEN

==========

DOKO 1 had een vrije week doordat de wedstrijd verzet is naar vrijdag 24 november.

DOKO 2 speelde uit tegen Disnierats 6. Thuis werd er nog 5-5 gespeeld, nu viel het kwartje de andere kant op. Jacco begon de wedstrijd en won in vieren van Rob. Hierna verlies van Hans en Martin. De  dubbel was spannend en ging in vijven maar Hans en Martin verloren de beslissende vijfde game met 11-9 van Rob en Martijn. Jacco verloor hierna de enkel van Martijn, ook in vijven, zodat het 4-1 kwam te staan. Martin maakte hier 4-2 van door van Rob te winnen maar hierna verloren Hans, Martin en Jacco hun enkel, tussenstand 7-2. In de laatste partij wist Hans van Rob te winnen zodat het uiteindelijk 7-3 werd.

DOKO 3 speelde uit tegen StedeBroec 8. Bij binnenkomst zagen wij het gelijk : ook nu was hun sterkste speler Jan (met noppen) opgesteld. De twee Poolse mannen waren vervangen door Frans en Erik. Nico opende de wedstrijd tegen Jan en verloor in drie games. Hierna een spannende vijfsetter tussen Arjan en Frans waarbij Arjan met 4-11 de beslissende game won. Sandra zorgde hierna voor een voorsprong door van Erik te winnen. De dubbel van Nico en Arjan ging boven verwachting super goed en werd gewonnen. Hierna gingen er twee punten naar StedeBroec door verlies van Nico (in vieren van Frans) en Sandra (in vijven van Jan, zo jammer). Tussenstand 3-3. Maar daar bleef het voor StedeBroec bij want de resterende vier wedstrijden werden gewonnen. Kraker was de laatste pot tussen Jan en Arjan. Het werd een vijfsetter en even zag het er naar uit dat Jan de wedstrijd naar zich toe trok maar door goed coachen en op tijd herpakken ging het punt naar Arjan! Een mooie 7-3 overwinning dus.

 

Komende vrijdag een thuiswedstrijd, tot dan!

 

Sandra

 

NIEUWS OVER DE JEUGD

Dinsdag 14 november a.s. zal de gymles op de basisscholen worden vervangen voor een tafeltennisles. Als je het leuk vindt mag je daarna twee keer op dinsdagavond mee komen trainen (21 en 28 november). De kinderen krijgen een briefje mee uit school.

Woensdag 27 december 2023 staat het scholierentafeltennistoernooi gepland ! Zet het vast in je agenda !

 

JAARLIJKSE HYACINTENACTIE

Het is ons dit jaar weer gelukt op het vertrouwde adres hyacinten te kunnen bestellen. Op vrijdag 15 en zaterdag 16 december a.s. komen we weer langs de deur.

 

 

 

 

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info