dokonieuws 13.02.2023

DOKONIEUWS

PROGRAMMA

===========

Vr. 17-02   20.00 uur   DOKO 1  –  Rapidity 3        Ron, Ingmar, Michael

Vr. 17-02   20.00 uur   DOKO 2  –  Disnierats 6    Jacco, Martin, Tim

Vr. 17-02   20.00 uur   DOKO 3  –  Disnierats 8    Nico, Arjan, Sandra

 

UITSLAGEN

=========

DOKO 1 speelde afgelopen vrijdag thuis tegen JOVO 1 uit Amsterdam. Een sterke tegenstander want de eerste twee wedstrijden werden ruim door hun gewonnen. Ron, Ingmar en Michael moesten dus aan de bak. En dat bleek ook al heel snel. Ron opende tegen Luuk en met 10-12, 12-10, 9-11 en 7-11 ging het eerste punt naar de tegenstander. Ingmar verloor in drie games van Edward en Michael verloor zijn eerste partij in vieren van John. De dubbel van Ingmar en Michael ging ook in vier games verloren. Na verlies van Ingmar was Ron heel dicht bij het eerste punt maar helaas ging de vijfde game tegen John met 9-11 verloren. Ook het achtste en negende punt ging naar de tegenstander maar gelukkig wist Ron de eer te redden door in drie games van Edward te winnen. Al met al werd er mooi tafeltennis gespeeld met prachtige rally’s maar was deze tegenstander een maatje te groot.

DOKO 2 speelde thuis tegen StedeBroec 7. Met Jelle, Frans en Erik in de opstelling een bekende tegenstander en vooraf werd er toch wel een 6-4 overwinning ingeschat. Jacco opende de wedstrijd met moest het punt aan Jelle laten. Tim trok de stand gelijk en Martin zorgde keurig voor een 2-1 voorsprong. De dubbel blijft lastig en ook dit keer ging het punt naar de tegenstander. Tim verloor hierna van Jelle maar Jacco zorgde voor de 3-3 door van Erik te winnen. Martin won hierna van Frans en Tim van Erik zodat het al 5-3 stond. Martin verloor vervolgens ook van Jelle maar door een mooie overwinning van Jacco werd het toch nog de vooraf ingeschatte 6-4 overwinning.

DOKO 3 speelde tegen Alkmaar 5. Het werd een lastige avond met drie totaal verschillende spelers. Gianni (in spijkerbroek en Marokkaanse schoentjes) was lastig en snel en snoepte bij Nico en Sandra een game af, bij Chris kwam het tot een vijfde game, maar alle drie deze partijen werden gewonnen. Van Pieter, altijd lastig met een gevaarlijke opslag, wisten Nico en Sandra te winnen maar helaas had Chris geen antwoord op dit spel en verloor in vieren. De derde speler Adil was de lastigste. Chris kwam nog tot een vijfde game maar helaas ging deze nipt met 10-12 verloren. Nico verloor in vieren en ook Sandra had geen antwoord op de afwachtende maar supersnelle en verdedigend goede Adil. Nico en Sandra wisten de dubbel netjes te winnen zodat het uiteindelijk een 6-4 overwinning werd.

 

Komende vrijdag wederom een thuiswedstrijd.

Publiek is welkom!

 

Sandra

 

Hierbij de trekking van de doko-lotto.

 

TREKKING 10-02-2023

 

1e prijs  nummer  77  Fam.Schouten

2e prijs  nummer  69  Nico Modder

 

TREKKING  17-02-2023

 

1e prijs  nummer  57  Carla Vermeulen

2e prijs  nummer  71  Ton Muller

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info