Een bezoek aan het Zijper Museum: nooit voor niets, tijdelijk wél gratis

Vanaf 11 september is het Zijper Museum voor een periode van 50 dagen gratis toegankelijk. Het museum, dat op 13 juni 1973 zijn deuren opende onder de naam “Oudheidkamer Zijpe”, viert momenteel zijn 50-jarig bestaan. In het kader van dit jubileum zijn inmiddels tal van activiteiten georganiseerd die veel belangstellenden trokken.  Eenzelfde toeloop van publiek gunnen we ook onze exposities, want die zijn de moeite van het bekijken meer dan waard. In de vaste opstelling wordt de unieke geschiedenis van de Zijpe op een moderne, interactieve wijze in beeld gebracht en zijn ook de foto’s te bewonderen van de persfotografen Niestadt. Een jaarlijkse wisselexpositie en een door regionale kunstenaar ingericht gastexpositie maken het museale aanbod compleet.

De exposities bieden voor elk wat wils en wie het Zijper Museum bezoekt gaat dan ook zeker niet voor niets. Maar,…., vanaf volgende week wél gratis. Tijdelijk kun je dan gratis onze exposities bezoeken.
Deze jubileumaanbieding, ter ere van ons 50-jarige bestaan, geldt voor een periode van 50 kalenderdagen. Vanaf 11 september staat de deur van het museum wijd open en blijft de kassa gesloten.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info