Fonds verstandelijke gehandicapten zoekt coördinator voor collecte

Het Fonds verstandelijke gehandicapten is op zoek naar een coördinator voor de jaarlijkse collecte in ’t Zand. Negen enthousiaste collectanten hebben zich aangemeld en zij zoeken een organisator die hen voorziet van een collectebus en iemand die de financiële afwikkeling doet. De collecte wordt gehouden van 21 tot en met 27 september 2014.

Vindt u het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en te verbinden? Meld je dan aan bij Willy van Neste, provinciale collectecoördinator Noord-Holland (030-7600057 of wvneste@fondsverstandelijkgehandicapten.nl).
Fonds verstandelijk gehandicapten wil bereiken dat onze samenleving mensen met een Fonds verstandelijke gehandicapten logoverstandelijke handicap niet alleen beoordeelt op hun beperking. Zij steunen projecten die het mogelijk maken om hun talenten en kwaliteiten te ontwikkelen. Ook mensen met een verstandelijke beperking willen niets liever dan erbij horen, naar school gaan, sporten, koken of de trein nemen. Dagelijkse dingen die voor de meeste mensen als vanzelfsprekend zijn, maar waar zij hulp en steun van anderen bij nodig hebben.
Zie ook www.fondsverstandelijkgehandicapten.nl.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info