Geef uw sportman/vrouw of sportploeg 2023 op.

De jaarlijkse Traditionele Sportverkiezing van ’t Zand keert terug om de uitzonderlijke prestaties en bijdragen voor 2023 aan de Zandemmer Sportwereld te vieren. Deze prestigieuze gebeurtenis zal plaatsvinden op 7 januari 2024 in de kantine van sportpark De Leeuwenkuil, direct na de Nieuwjaarswedstrijd.

Met een rijke geschiedenis in de sport, heeft ’t Zand een schat aan getalenteerde sporters en enthousiaste supporters. De Sportverkiezing ’t Zand 2023 belooft een gedenkwaardige middag te worden, waarbij de helden van het afgelopen jaar worden geëerd en hun bijdragen aan de sportwereld worden erkend.

Datum: 7 januari 2024

Tijd: Na de Nieuwjaarswedstrijd

Locatie: Kantine van sportpark De Leeuwenkuil, ’t Zand

Om de diversiteit en rijkdom van de traditionele sportwereld in ’t Zand te vieren, nodigen we u  uit om kandidaten voor te dragen. We moedigen u aan om sporters, teams, coaches en prestaties voor te stellen die u het meest opvallend vond tijdens het afgelopen jaar. U kunt hierbij denken aan: Sportman van het jaar, Sportvrouw van het jaar, Sportploeg van het jaar, Jonge sporter van het jaar, Coach van het jaar, Sportprestatie van het jaar enz.

Uw suggesties en bijdragen zijn van onschatbare waarde voor het succes van de Traditionele Sportverkiezing ’t Zand 2023. We kijken uit naar uw inzendingen en het erkennen van de buitengewone talenten in onze gemeenschap.

Wij weten als organisatie wel een aantal uitschieters die genomineerd zouden kunnen worden voor de titel sportman/sportvrouw of sportploeg van ‘t Zand. Denk hierbij aan Sparta `67 dat gepromoveerd is. Of Peter Tas de ultraloper Winnaar van de West Coast Challenge (60 km over het strand en vorig jaar nog tweede bij de sportverkiezing om maar eens wat te noemen.

Echter wij zijn als organisatie lang niet op de hoogte van alle sportieve prestaties en titels die door Zandtemmers of Zandtemmer sportteams zijn behaald die voor de titel in aanmerking zouden kunnen komen. Daarom vragen wij uw hulp. Kent u een sportman/vrouw/team  enz. die volgens u genomineerd zou moeten worden.. Mail dit dan aub met een hele korte motivatie naar

sportverkiezingtzand@gmail.com

Een jury van ongeveer vijftig personen zal vervolgens een lijst krijgen met nominaties waar zij op kunnen stemmen.  Wij hopen zo op een mooie lijst met suggesties en namen van sporters te krijgen waar uit zij kunnen kiezen.

Tevens bent u bij deze uitgenodigd voor de uitreiking van de bokaal en de nieuwjaarsreceptie in de kantine van S.V. Geel Zwart op zondag 7 januari 2024. Wellicht een goed moment om  met alle Zandtemmer sportverenigingen eens informeel bij te praten hoe we het sportklimaat in ons mooie dorp nog meer kunnen versterken.  Verdere info volgt.

Vriendelijke groeten namens de organisatie van de Zandtemmer sportverkiezing.

Hans Visser, Michael Visser en Koen Vlaar

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info