Zakenclubkrant ’t Zand inZicht wordt weer verspreid

De jaarlijkse kerstkrant ’t Zand inZicht komt weer uit. De uitgave wordt weer verspreid onder huishoudens in de gemeente Schagen en in de dorpen Anna Paulowna, Breezand en Wieringerwaard. In deze krant vertelt de 10-jarige Daniel Vink over zijn ervaringen bij het EK en WK dammen. Op de voorpagina met een vervolg op pagina 3 staat een interview met Frank Hoogerbeets. Zijn social media-accounts explodeerden na het voorspellen van een zware aardbeving in februari dit jaar.

Vier ondernemers die in het centrum van het dorp zijn gevestigd vertellen over hun werkzaamheden en het belang van hun locatie. Dit zijn: Jack de Heij, Dick Stoutjesdijk, Lucy en Zhu Dong en Merel van der Ploeg. Traditiegetrouw heeft Dirk Smit de historische fotopagina Toen & Nu verzorgd en de genomineerden voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar worden uitgelicht. Uiteraard ontbreekt de rubriek Zandtemers in het buitenland niet. Hierin vertellen Ben D. Kneppers en Angela Clemens hoe het ze vergaat in respectievelijk de Verenigde Staten en Portugal. Met de woordzoeker zijn weer Zakenclubbonnen ter waarde van 50 euro te winnen.

De kerstkrant is in opdracht van Zakenclub ’t Zand uitgegeven door JVW Uitgeverij. Vanaf vandaag (woensdag) wordt de krant verspreid in ’t Zand, niet alleen in het dorp maar ook in de buitengebieden. Heeft u voor zaterdag toch geen krant ontvangen? Dan kunt u vanaf zaterdag 16 december een krant ophalen in de Spar.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info