Martijn Dhondt verkast naar groot bedrijfspand

Zakenclub ’t Zand organiseert sinds 1998 de verkiezing Ondernemer van het Jaar onder haar leden. Elk jaar selecteert de zakenclub vier ondernemers die strijden om deze felbegeerde prijs. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Zakenclub ’t Zand op dinsdag 9 januari 2024 wordt bekend gemaakt wie tot ondernemer van het jaar 2023 is gekozen en zo de opvolger wordt van Aannemersbedrijf P.N. Dekker & Zns. Op www.tzand.info komen de genomineerden aan het woord. Vandaag Martijn Dhondt Techniek.

Martijn Dhondt (47) kijkt uit naar het nieuwe jaar. In 2024 gaat hij een nieuw pand betrekken op Businesspark Kolksluis aan de Prins Frisoweg. “Ik heb dan eindelijk een eigen plek op een hele mooie locatie in ’t Zand. Daar kan ik mijn werkzaamheden de komende jaren voortzetten.”

Martijn sloeg in juli dit jaar de eerste paal van het ambitieuze businesspark de grond in. Hij was de eerste die een van de 66 bedrijfsunits kocht. Met zijn bedrijf gaat hij van een gebouw dat hij huurde naar een groot bedrijfspand. “Het starten van de bouwwerkzaamheden was toch wel een hoogtepunt dit jaar. Het is heel mooi dat dit in ’t Zand gerealiseerd kan worden.” Martijn Dhondt Techniek bestaat sinds 2020. De nominatie voor de verkiezing van Ondernemer van het Jaar heeft de ondernemer in positieve zin verrast. “Het is nu al een hele mooie waardering.”

Het is een drukke tijd voor Martijn Dhondt Techniek. Het bedrijf is gespecialiseerd in service, reparatieonderhoud en storingen in bloembollenverwerkingsmachines zoals kantelaars, bunkers, telmachines, rollenzeven, lelieshavers, bollenpelmachines met als specialiteit weegtelmachines voor de bloembollen en de groenten/fruit industrie. “Dit doe ik met een eigen servicebus, die gevuld is met onderdelen waar ik onderhoudswerkzaamheden en storingen mee kan oplossen. Daarnaast kunnen klanten mij vragen voor advies, verbouw en/of nieuwbouw van een machine. Dit doe ik dan in mijn eigen werkplaats. Hier heb ik tevens een uitgebreid magazijn met onderdelen die klanten kunnen komen afhalen.”

FOTO: André Sonderman

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info